Pages

13 Nisan 2013 Cumartesi

Nexus 10 Smart Cover - Nihayet!

Standart Google tembelliklerinden biri diyebiliriz buna belki de. Firmalarla anlaşıp, ilgili Nexus ürününü piyasaya sürdükten sonra Google'ın en az önemle üzerinde durduğu konu belki de ürünlerin aksesuarları. Piyasaya en son çıkan Nexus cihazı olan Nexus 4'ün aksesuarlarında bile durum halen değişmiş değil. Aksesuarlar dünyanın dört bir yanında halen erişilebilir değil.

Durum Samsung'a ürettirilen Nexus 10 için de farklı değil. Piyasaya çıkışı neredeyse 1 yılı bulan bu tabletin daha ilk tanıtımında bahsedilen smart cover ancak üretildi.

Ürün, cihazın tanıtımında da gösterildiği gibi tabletin arka yüzeyinde bulunan özel kapak çıkarılarak bu alana monte ediliyor. Ürünü "Smart" yapan ise üzerindeki manyetikleri sayesinde, kapağı kaldırdığınızda cihazın uyanmasını ve kapattığınızda tekrar uyku moduna geçmesini sağlayabiliyor oluşu. Oldukça şık bir görüntüsü olan bu kullanışlı ürün 30$'lık fiyat etiketiyle önümüzdeki günlerde Google Play Store üzerinden tüketiciyle buluşmaya hazırlanıyor.



Ülkemize ne zaman geleceği hakkında ise elbette hiçbir tahmnimiz yok zira henüz cihazın kendisine bile Türkiye'de erişmek çok zor. Google Play Store üzerinden alışveriş yapamadığımız için de bu yolla ürüne ulaşmamız mümkün değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder