Pages

28 Mayıs 2013 Salı

LG'den Yeni Haberler Var

Piyasadaki en güncel Nexus telefonu, Nexus 4'ün üreticisi LG'den Nexus severleri ilgilendiren yeni haberler var.

Yarın, yani 290 Mayıs 2013 tarihinde
uzun zamandır hakkında konuşulan Beyaz renkli Nexus 4'ü piyasaya sürecek olan firma, hem bu telefonla ilgili hem de LG'nin gelecekteki Nexus planları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yeni Nexus 4 yarından itibaren piyasada olacak. Bu kez Google Play Store aracılığı ile değil direkt LG'nin dağıtımı ile piyasadaki yerini alacak bu "yeni" Nexus 4'de aslında renginden başka bir yenilik yok. Beyaz renkli cihaz, şu an piyasadaki diğer Nexus 4 cihazının yazılım ve donanım olarak birebir kopyası. Eklenen ya da güçlendiren bir donanım yok. "Nexus Swan"  olarak adlandırılan cihaz muhtemelen aynı fiyat etiketi ve aynı Android sürümü 4.2.2 ile piyasada olacak.

Firma ayrıca yaptığı açıklama ile uzun süredir süren "yeni Nexus" cihazı söylentilerine de açıklık getirdi. Nexus 5 üzerinde çalıştığı söylenen firma her ne kadar Google ile ortaklıklarından memnun olduğunu belirtse de yakın zamanda yeni bir Nexus cihazı çıkarmak gibi bir plan olmadığı konusunu vurguladı.

Bu da, LG'den gelecek Nexus 5 söylentisini yalanlamaya yeterli bir açıklama. Diğer firmalarla ilgili söylentiler sürse de, yeni bir cihaz tanıtılmayan Google I/O 2013'ün ve LG'nin bu açıklamasının ardından önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni bir Nexus telefon göremeyeceğimizi garantiler nitelikte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder